Chi Chi the Golf Venue is weer open!

Vanaf 5 augustus a.s. opent Chi Chi The Golf Venue haar deuren! Een langverwachte opening waar golfend Nederland er een spraakmakend en uniek golfconcept bij krijgt. Een verrijking voor de golfsport wat zal zorgen voor groei, verjonging en een nieuwe benchmark zal neerzetten voor de sport. Het is zeker de moeite waard een bezoek te brengen aan deze innovatieve toplocatie.

De reserveringen zijn vanaf 27 juli geopend.

Uniek Golf entertainment concept

Golf wordt in rap tempo een sport voor iedereen. Met ruim 400.000 golfers is golf zelfs al de derde sport van het land. Een niet te stuiten ontwikkeling waar Chi Chi The Golf Venue op inspeelt. Met een volstrekt nieuw golfbelevingsconcept dat golf verbindt met entertainment en uitmuntende all-day horeca. Gelegen in een natuurlijke en uitstekend bereikbare omgeving aan de rand van Utrecht.

Golfplezier met de WOW-factor

Ken je de klassieke golfclub met een duur lidmaatschap en dresscodes? Chi Chi is anders. Met een driving range voorzien van 75 afslagplaatsen inclusief het innovatieve Inrange balltracking-systeem, verwarmde entertainment bays tot 6 personen, een goede golf-academy, een 9 holes PAR 3 baan, uitdagende short game faciliteiten en interactieve golf games biedt Chi Chi dé ultieme golf experience! Tel daarbij een gezellige bar, restaurant, riante terrassen en trainings- en vergaderruimtes op en je hebt een golf venue met de absolute WOW-factor.

Iedereen is welkom!

Chi Chi is niet alleen een golfclub, maar een eigentijds golfbelevingsconcept. Een open minded plek waar iedereen zich thuis en op z’n gemak voelt. Waar je met vrienden, collega’s en familie een geweldig uitje beleeft. Waar je als golfer kunt trainen met de meest innovatieve faciliteiten.

Waar je heerlijk kan eten en drinken in de stijlvolle bar en restaurant Een verjaardag, huwelijk of jubileum viert. Of als bedrijf een personeelsuitje of spraakmakend event organiseert. In het buitenland zijn vergelijkbare golf entertainment- en horecaconcepten zeer succesvol en trekken een nieuw, jong en divers publiek aan.

HET FENOMEEN ‘CHI CHI’ RODRÍGUEZ Chi Chi The Golf Venue is genoemd naar de succesvolle Puerto Ricaanse golf pro Juan Antonio ‘Chi Chi’ Rodríguez. Een charismatische en flamboyante entertainer met de golfclub, beroemd geworden met zijn ‘toreador’-signature: de manier waarop hij zijn putter als een zwaard weg stak, waarbij de bal de stier en zijn putter het zwaard was. Een topgolfer die niet dacht in traditionele conventies. Net als Chi Chi The Golf Venue.

Golf Goes Entertainment

Bij Chi Chi kunnen bezoekers hun eigen driving range bay reserveren. Daar kunnen ze hun swing trainen, oefenen met een competitief spelelement in een relaxte sfeer en natuurlijk genieten van drankjes en bites die geserveerd worden op de mat. Een bay op de bovenverdieping kan voor een bepaald aantal uren worden gehuurd en biedt ruimte voor max 6 personen.

Na online inschrijving of check-in speel je met of tegen elkaar. In elke bay zijn alle benodigde clubs aanwezig. Via touchscreens worden de scores en het traject dat de golfballen hebben afgelegd bijgehouden en geregistreerd. Geslagen ballen komen via een geautomatiseerd systeem weer retour. Met de unieke smartphone app kunnen de prestaties worden bewaard en gedeeld.

Inrage Radar Tracking

Met de Inrange baltechnologie voegt Chi Chi The Golf Venue een nieuwe dimensie toe: Golf als een dynamische en interactieve game. Spelers kunnen online hun scores delen en competities spelen tegen andere golfers op de locatie. Ze kunnen allerlei spel- en trainingsvormen kiezen, zoals wie slaat het verst, wie scoort de meeste punten en wie slaat het dichtst bij de hole. De slimme online radartechnologie van Inrange die de locatie en bewegingen van elke golfbal volgt en registreert maakt het mogelijk.

Dit laagdrempelige en competitieve spelelement maakt Chi Chi bij uitstek geschikt als ultieme trainingslocatie voor elke golfer. FUN, FOOD AND DRINKS Bij Chi Chi The Golf Venue draait alles om mensen een leuke tijd te bezorgen. Door het combineren van sport en spelplezier in een plezierige sfeersetting en een kwalitatief horeca-aanbod creëert Chi Chi de meest memorabele momenten. Chi Chi brengt op zijn eigen flamboyante manier de mooiste holes, de modernste techniek en fijnste horeca op laagdrempelige wijze samen voor een onvergetelijke tijd.

De entree geeft toegang tot de centrale hal met receptie, shop en de vergaderruimtes welke gesitueerd zijn rondom een majestueuze bar. Het grote terras biedt een fraai uitzicht op de driving range en het park. In het restaurant op de etage kunnen gasten à la carte lunchen of dineren. Op andere plekken in de venue kan worden genoten van bites, drinks en compacte menu’s. Het maakt van Chi Chi is in alle opzichten een premium experience.

Geïnspireerd door golflocaties

De mooiste golflocaties ter wereld, van Puerto Rico tot Andalusië en van Zuid-Afrika tot Bali, bieden zo’n gevarieerde rijkdom aan food- en drankinspiratie, dat er regelmatig van menukaart gewisseld zal worden. Het interieur kenmerkt zich door het optimistische en elegante Art-Deco design van de roaring twenties, gecombineerd met Latijns-Amerikaanse elementen, planten, comfortabel meubilair, authentieke lampen en bijzondere objecten.

VAN BEGINNERS TOT PRO’S
Niet-golfers maken bij Chi Chi op een ongedwongen manier kennis met het spel. Op een virtuele manier in de driving range bay of op de green. Beginnende en meer ervaren golfers kunnen o.a. hun swing trainen en spelen tegen vrienden, collega’s of zakenrelaties als voorbereiding op competities en toernooien. Bovendien zijn er altijd professionele golfinstructeurs aanwezig die de nodige instructies geven.

9 HOLES IS THE NAME OF THE GAME
Tijden veranderen en 18 holes worden nog weinig gespeeld. Bij Chi Chi loop je binnenkort een 9 holes baan in een uurtje. Aantrekkelijk voor beginners en toch uitdagend voor ervaren spelers. Een rondje op de 9-holes baan in aanbouw is niet alleen een fantastische golfervaring, maar ook een mooie kennismaking met de natuurlijke omgeving. De baan zal medio 2024 de eerste gasten ontvangen.

WE LOVE OUR MEMBERS
Chi Chi The Golf Venue is een plek waar je aan verbonden wilt zijn. De memberships zijn gericht op de wensen van elke golfer. Ongelimiteerd trainen op de driving range of gebruik maken van het Inrange radarsysteem, het deelnemen aan gezellige evenementen of meerdere keren per jaar met vrienden gebruik maken van de verwarmde entertainmentbays. Alles is mogelijk. Vanaf 5 augustus is de aanmelding hiervoor mogelijk.

ARRANGEMENTEN VOOR GOLFCLUBS
Chi Chi gaat een scala een arrangementen aanbieden, van alleen een bay huren voor een paar uur tot een compleet uitje inclusief vervoer, huur van de bay en/of baan, drinks & bites, lunch of diner. Elke golfclub en hun leden is van harte welkom. Ook het organiseren van speciale toernooien behoort tot de mogelijkheden. En dankzij de overdekte en verwarmde driving range speelt slecht weer amper een verstorende rol. De ideale training locatie voor elk competitieteam.

CHARITY INTO FULL SWING
Chi Chi The Golf Venue steunt in Nederland het Jeugdeducatiefonds. Fondsenwerving gebeurt via business partners die het Jeugdeducatiefonds helpen om de ontwikkelingskansen van kinderen die opgroeien vanuit een achterstand te vergroten. Waar geldgebrek een belemmering is in de ontwikkeling van kinderen, kan de school een beroep doen op het Jeugdeducatiefonds. Daarnaast profiteren business partners van talrijke golf privileges.

VERGADEREN OP HOOG NIVEAU
Business Club leden kunnen exclusief gebruik maken van onze kantoor en vergader faciliteit. Geen saaie zaal maar een sfeervolle meeting room. Deze ruimte grenst direct aan de driving range zodat na afloop van een meeting nog een balletje kan worden geslagen. Dat tilt elke bespreking of presentatie naar een spectaculair niveau.

Meer informatie en reserveren:

Chi Chi- The Golf Venue
Galgendijk 1
3566 ME Utrecht

Bezoek de website