Noord-Holland is een provincie in Nederland. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland gelegen in de provincie Noord-Holland. 

In de hele provincie kun je genieten van de fantastische golfsport.

Noord-Holland kent meer dan 30 golfbanen waarvan vele al menige jaren bestaan. In de hele provincie kun je volop golfen op de verschillende 9-18 of 27-holes golfbanen die Noord-Holland rijk zijn.

Golfbaan Spaarnwoude heeft drie 9-holes wedstrijdbanen en drie 9-holes par 3 & 4 banen. Golfbaan Spaarnwoude behoort tot één van de grootste in Europa.

Golfen in Noord-Holland

Vraag jij je wel eens af, wat de beste golfbanen in Noord Holland zijn om te golfen? Op Golf in de Regio vind je een overzicht van golfbanen in Noord-Holland. Het leukste aan golfen is dat je op iedere baan terecht kunt.

Tussen Bussum en Hilversum ligt een prachtig golfpark, Golfpark Spandersbosch. Spandersbosch is een zeer toegankelijke gastvrije 9-holes golfbaan.

Golf evenementen Noord-Holland

Er worden bij de golfbanen altijd leuke clinics, toernooien en evenementen georganiseerd.

Meld je aan bij een golfbaan om altijd op de hoogte te blijven van leuke evenementen om eens aan deel te nemen.

Golfen in Amsterdam

Ook in hartje Amsterdam zijn een aantal golfbanen te vinden.

Ontsnap uit de drukke hoofdstad en ga ontspannen op een golfbaan in Amsterdam. Op Golfclub Ookmeer, gelegen op Sportcomplex Ookmeer, bestaan de fairways uit voetbalvelden. De greens liggen aan de rand van de velden.

De Hoge Dijk in Amsterdam heeft een 27-holesbaan met hoogstwaarschijnlijk de beste greens van Amsterdam en omstreken. Ook Golfbaan Sloten gevestigd in Amsterdam heeft een zeer uitdagende baan.

Na een drukke werkdag is een rondje golf de ultieme ontspanning!

Golfen in Noord-Holland

Van Zandvoort tot in de kop van Noord-Holland kun je volop genieten van de golfsport. De vele golfbanen die Noord-Holland rijk is zijn uitdagende banen voor zowel de beginner als gevorderde golfers.

De Heemskerkse Golfclub heeft een uitdagende 9-holes PAR 3 baan en 19-holes Championshipbaan. De Kennemer Golf Club is een 27-holes golfbaan en heeft het oudste nog bestaande golfclubhuis. De Haarlemmermeersche Golfclub golft op de Golfbaan Haarlemmermeer.

Het historisch landschap tussen drie belangrijke kijkpunten van de randstad, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp is de thuishaven van de Haarlemmermeersche Golfclub.

De vele golfbanen in Noord-Holland hebben leuke golfarrangementen en dag-arrangementen voor groepen. Ook vele verschillende business-meetings zijn op een golfbaan goed te organiseren.

Vraag ook eens naar samenwerkingen met de verschillende golfbanen voor meerdaagse golfarrangementen.

Ga je de golfuitdaging aan op Gofbaan The Dunes of reis je liever naar het Waddeneiland Texel om een balletje te slaan op de Texelse Golfbaan?

Veel golfplezier beleef je in Noord-Holland!

Golfbanen in
Noord-Holland

Bedrijven

Golfbanen in Nederland

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

Bedrijven uitgelicht

Golfnieuws

TUI Sports tekent sponsorovereenkomst met golftalent Mike Korver

TUI Sports tekent sponsorovereenkomst met golftalent Mike Korver

TUI Sports tekent sponsorovereenkomst met golftalent Mike Korver Op de Masters of Expo tijdens een door TUI georganiseerde luxe lunch TUI à Table met genodigden werd een officiële sponsorovereenkomst getekend met Mike Korver, speler op de Pro Golf Tour. Mike zal als...

Kennismaken met golf

Kennismaken met golf

Kennismaken met golf: Ontdek of deze sport bij jou past! Ben je nieuwsgierig naar golf, maar weet je niet zeker of het de juiste sport voor jou is? Heb je geen idee waar je moet beginnen om deze fascinerende sport te leren kennen? Geen zorgen, we zijn hier om je te...

Een dagje golfen om de sleur te doorbreken

Een dagje golfen om de sleur te doorbreken

Vergeet verveling en pak je clubs! Ga een dagje golfen om de sleur te doorbreken. Wat te doen bij verveling Heb je ooit van die dagen waarop verveling toeslaat en je niet weet wat je met je tijd moet doen? In plaats van de hele dag Netflix te bingen of eindeloos door...

Ontdek de wereld van golflessen

Ontdek de wereld van golflessen

Golf is niet zomaar een sport; het is een activiteit die fysieke vaardigheid, concentratie en een vleugje elegantie vereist. Of je nu een beginner bent die net begint of iemand die zijn vaardigheden wil aanscherpen, golflessen zijn de sleutel tot het genieten van deze...

Golfen in de Winter

Golfen in de Winter

Golfen in de Winter: Wist je dat er ook golfbanen open zijn in de winter? Het is misschien niet het eerste jaargetijde waar je aan denkt wanneer je aan golfen denkt, maar de winter biedt golfers een unieke kans om hun vaardigheden te verbeteren en te genieten van een...