Mosselen, oesters en garnalen, maar ook kan er gegolfd worden in Zeeland! De golfsport is groeiende, ook in de provincie Zeeland.

Zeeland is een veelzijdige provincie gelegen in het zuid-westen van Nederland. Je kunt er gigantische stranden vinden die het erg goed doen voor het toerisme aspect.

Maar Zeeland heeft ook prachtige natuurgebieden en genoeg ontspanning. Voor iedereen is er dus wat te beleven in Zeeland.

Golf is populair, ook in Zeeland. In de hele provincie zijn mooie golfbanen te vinden!

Golf evenementen in Zeeland

Er worden verschillende golf evenementen georganiseerd in Zeeland. Leuke golfclinics met professionals, onderlinge golftoernooien en opendagen.

Het is raadzaam om altijd de websites van de golfbanen in Zeeland in de gaten te houden.

Een dagje weg in Zeeland

Golfcentrum Reymerswael mag zichzelf één van de beste golfbanen noemen van Zeeland. Deze prachtige golflocatie ligt op een punt waar Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen elkaar kruisen.

Op de baan vind u 18 holes met een prachtig uitzicht over zee. Door de lage bomen kunt u rekenen op uitdagende windstoten wat er voor zorgt dat ook experts hier goed terecht kunnen.

Diversiteit in de provincie

Zeeland is heel divers en zo ook in de golf banen. Er zijn 8 golfbanen verspreid door Zeeland, allen voorzien van een prachtige omgeving en leuke uitdagingen voor beginners, experts en alles wat daar tussen zit.

In de hoofdstad Middelburg kunt u ook terecht voor een lekker potje golf. De Zeeuwsche Middelburg is de naam van de golfclub in Middelburg. Op de club vind u een schitterende 9 holes baan en een par-3 baan die garant staat voor een uitdaging. Naast het golfen bied de Zeeuwsche Middelburg ook andere faciliteiten aan.

Zo kun je voor of na het golfen lekker genieten in het restaurant van culinair Zeeland. Ook is er een golf winkel, kleedkamers en een vergaderzaal.

Golfen in Zuid-west Nederland

Ben je klaar met golfen in Zeeland? Ga dan ook naar provincies Noord-Brabant of breng een bezoekje aan Vlaanderen. Vanuit de golfclub Reymerswael kunt u heel makkelijk de oversteek maken naar Noord-Brabant of Vlaanderen.

In Zeeland zijn hele mooie en unieke golfbanen met uitstekende voorzieningen!

Maak je uitje compleet! Bezoek het theater of wissel je golfclubs in voor een ander actief uitje in Zeeland.

Geniet van de golfsport in Zuid-west Nederland!

Golfbanen in Zeeland

Bedrijven

Golfbanen in Nederland

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

Bedrijven uitgelicht

Golfnieuws

TUI Sports tekent sponsorovereenkomst met golftalent Mike Korver

TUI Sports tekent sponsorovereenkomst met golftalent Mike Korver

TUI Sports tekent sponsorovereenkomst met golftalent Mike Korver Op de Masters of Expo tijdens een door TUI georganiseerde luxe lunch TUI à Table met genodigden werd een officiële sponsorovereenkomst getekend met Mike Korver, speler op de Pro Golf Tour. Mike zal als...

Kennismaken met golf

Kennismaken met golf

Kennismaken met golf: Ontdek of deze sport bij jou past! Ben je nieuwsgierig naar golf, maar weet je niet zeker of het de juiste sport voor jou is? Heb je geen idee waar je moet beginnen om deze fascinerende sport te leren kennen? Geen zorgen, we zijn hier om je te...

Een dagje golfen om de sleur te doorbreken

Een dagje golfen om de sleur te doorbreken

Vergeet verveling en pak je clubs! Ga een dagje golfen om de sleur te doorbreken. Wat te doen bij verveling Heb je ooit van die dagen waarop verveling toeslaat en je niet weet wat je met je tijd moet doen? In plaats van de hele dag Netflix te bingen of eindeloos door...

Ontdek de wereld van golflessen

Ontdek de wereld van golflessen

Golf is niet zomaar een sport; het is een activiteit die fysieke vaardigheid, concentratie en een vleugje elegantie vereist. Of je nu een beginner bent die net begint of iemand die zijn vaardigheden wil aanscherpen, golflessen zijn de sleutel tot het genieten van deze...

Golfen in de Winter

Golfen in de Winter

Golfen in de Winter: Wist je dat er ook golfbanen open zijn in de winter? Het is misschien niet het eerste jaargetijde waar je aan denkt wanneer je aan golfen denkt, maar de winter biedt golfers een unieke kans om hun vaardigheden te verbeteren en te genieten van een...