In de provincie Gelderland is er volop keus voor de golfliefhebber. Of je nu een beginner of een gevorderde speler bent, in Gelderland kun je golfen op ieder niveau. De provincie telt maar liefst 35 golfbanen.

Golfen in Gelderland

Er zijn prachtige golfbanen in de provincie Gelderland. Een paar hele mooie banen in Gelderland zijn onder andere;

The Dutch
The Dutch is een 18 holes golfbaan in het plaatsje Spijk en heeft een internationaal karakter. The Dutch is tevens onderdeel van de European Tour Destinations 2016-2018, als host voor KLM Open.

The Dutch is de nummer 1 baan in onderhoud en wordt door een groep van 12 vaste greenkeepers goed onderhouden.

Rijk van Nijmegen
Tussen oude boomlanen, uitdagende waste areas en verrassende blinde holes ligt het Rijk van Nijmegen, een schitterende 45 holes baan met grote hoogteverschillen en uitzicht tot aan Duitsland.

Aan de Nijmeegse kant liggen de 18 holes in een prachtig volgroeid landschap met ruim 75 strategisch gesitueerde bunkers.

Hattemse Golf & Country
In het charmante Hanzestadje Hattem ligt de gastvrije Hattemse Golf & Country Club, een uitdagende 9-holes baan met divers bos- en heuvelgebied.

Het gebied heeft een historisch karakter door de natuurlijke glooiingen van zandruggen die in de ijstijd zijn ontstaan. Het aantal bomen stamt nog uit de tijd voor 1930. De Hattemse golfclub heeft tevens een sfeervol clubhuis met een warme uitstraling.

Keppelse Golfclub
In de achterhoek bevindt zich onder andere de Keppelse Golfclub, een gevarieerde 18-holes baan in een lommerrijke landelijke omgeving. De golfbaan is zowel toegankelijk voor de beginnende als de gevorderde golfspeler. De baan is uitdagend dankzij waterhindernissen, prachtige bosranden, smalle fairways en greens.

Pitch & Putt in Gelderland

De provincie Gelderland biedt ook diverse Pitch & Putt mogelijkheden, zoals bij Pitch & Putt Golf Elst tussen de Rijkswoerdse plassen.

De gezellige club Pitch & Putt Golf Heerde, Pitch & Putt Golf Bussloo aan de gelijknamige recreatieplas of Pitch & Putt Strand Horst met een uitdagend landschap, eilandjes, zandbunkers en ruige open plekken.

Golf in Gelderland

Er zijn nog meer golfbanen in de provincie. Met 35 golfbanen kun je in de provincie er als golfliefhebber ten voeten uit.

 

Geniet van de golfsport in Gelderland!

Golfbanen in Gelderland

Bedrijven

Golfbanen in Nederland

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

Bedrijven uitgelicht

Golfnieuws

TUI Sports tekent sponsorovereenkomst met golftalent Mike Korver

TUI Sports tekent sponsorovereenkomst met golftalent Mike Korver

TUI Sports tekent sponsorovereenkomst met golftalent Mike Korver Op de Masters of Expo tijdens een door TUI georganiseerde luxe lunch TUI à Table met genodigden werd een officiële sponsorovereenkomst getekend met Mike Korver, speler op de Pro Golf Tour. Mike zal als...

Kennismaken met golf

Kennismaken met golf

Kennismaken met golf: Ontdek of deze sport bij jou past! Ben je nieuwsgierig naar golf, maar weet je niet zeker of het de juiste sport voor jou is? Heb je geen idee waar je moet beginnen om deze fascinerende sport te leren kennen? Geen zorgen, we zijn hier om je te...

Een dagje golfen om de sleur te doorbreken

Een dagje golfen om de sleur te doorbreken

Vergeet verveling en pak je clubs! Ga een dagje golfen om de sleur te doorbreken. Wat te doen bij verveling Heb je ooit van die dagen waarop verveling toeslaat en je niet weet wat je met je tijd moet doen? In plaats van de hele dag Netflix te bingen of eindeloos door...

Ontdek de wereld van golflessen

Ontdek de wereld van golflessen

Golf is niet zomaar een sport; het is een activiteit die fysieke vaardigheid, concentratie en een vleugje elegantie vereist. Of je nu een beginner bent die net begint of iemand die zijn vaardigheden wil aanscherpen, golflessen zijn de sleutel tot het genieten van deze...

Golfen in de Winter

Golfen in de Winter

Golfen in de Winter: Wist je dat er ook golfbanen open zijn in de winter? Het is misschien niet het eerste jaargetijde waar je aan denkt wanneer je aan golfen denkt, maar de winter biedt golfers een unieke kans om hun vaardigheden te verbeteren en te genieten van een...