​Golf in de Regio

Leuk dat je meer wil weten over Golf in de Regio! Het doel van Golf in de Regio is om te informeren en te inspireren. Daarom schrijft de redactie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van golf en bieden wij een platform voor alle golf gerelateerde verhalen en nieuwtjes. Daarnaast kun je alle golfbanen per provincie vinden.

Adverteren

Op Golf in de Regio schrijven wij ‘branded content’, oftewel partnerbijdragen. Dat gaan we uitbreiden zodat onze website een nog grotere, landelijke nieuwswebsite wordt met een regionaal karakter.

Partnerbijdrage
Golf in de Regio is dé nummer 1-website voor golfliefhebbers. De redactie werkt dagelijks aan het up-to-date houden van nieuwsberichten en de bedrijvengids. Daardoor komen er dagelijks honderden bezoekers op de website.

Wil je jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij die bezoekers? Dat kan.

Een partnerbijdrage op Golf in de Regio is een redactioneel artikel in een commercieel jasje. Het is een artikel met nieuwswaarde of nuttige informatie voor de lezer. Doordat het leest als een redactioneel artikel, is het bereik van een partnerbijdrage net zo groot als ieder ander artikel. De impact van een partnerbijdrage is enorm, met name voor het opbouwen van naamsbekendheid of het promoten van acties.

Jij bepaalt het onderwerp van de partnerbijdrage. Dit kan van alles zijn: een (seizoens)aanbieding, een dienst van je bedrijf of de promotie van een nieuw product. De redacteurs van Golf in de Regio schrijven de partnerbijdrage en zorgen dat het aan alle eisen voldoet, zoals duidelijke leesbaarheid en goede vindbaarheid in Google. Extra fijn: het artikel blijft altijd online staan op de website van Golf in de Regio.

Banners
Banners zijn mogelijk op onze website. Hiervoor hebben wij speciale ruimte gereserveerd. Deze plaatsingen zijn al mogelijk met een looptijd vanaf één jaar.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Golf in de Regio: kranten

De Golf in de Regio-krant komt per regio uit en wordt huis aan huis verspreid. In de kranten staat onder andere nieuws over de golfbanen per regio. Crossmediaal werkt erg goed! Door het gebruik van verschillende media zorgen wij ervoor dat er meer interesse komt voor de golfsport. De kranten komen uit in heel Nederland.

Bereik
De website wordt dagelijks bezocht door honderden golfliefhebbers. De krant wordt huis-aan-huis bezorgd of op pick-up points verspreid in een oplage per regio. Per uitgave is er een lezersbereik van minimaal 30.000 lezers. De kranten worden bij de adverteerders bezorgd. De krant is ook online te downloaden.

Contactgegevens

Golf in de Regio is onderdeel van CaJa-fsm.

Tolbertervaart 1
9365 VD Tolbert

Telefoon: 0594-555013
Email: info@caja-fsm.nl
www.caja-fsm.nl

Projecten van CaJa-fsm: TheatersinNederlandWattedoenVandaag, Bouwen en Wonen in de Regio, Zorginjeregio en Fotosquad.nl.

Copyright
Wij doen onze uiterste best om alleen rechtmatig verkregen beeldmateriaal en teksten te gebruiken, met bronvermelding waar nodig. Mocht je toch een afbeelding of tekst aantreffen waarvan je denkt dat wij die onrechtmatig gebruiken, neem dan contact met ons op via bovenstaande gegevens.

Golfbanen in Nederland

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland