Je golfspullen droog houden in de regen?
Aangeboden door Golftaspro.nl

Je golfspullen droog houden in de regen?

Zodra de ‘R’ weer in de maand is denk je, zou dat de ‘R’ van regen zijn? Niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. Maar geen probleem voor de echte golfers, want met een waterdichte golftas ben je altijd voorbereid op een plotselinge regenbui.

Waterdichte golftassen

Waterdichte golftassen kenmerken zich door het waterproof materiaal en de waterdichte ritsen. Waar standaard golftassen na een flinke plens zullen doorweken, houden waterdichte tassen de regen buiten. Dus geen natte, muffe kleren meer en je waardevolle spullen als telefoons en portemonnees blijven goed beschermd.

Wat is de beste waterdichte golftas? 

Dat is lastig te zeggen. Dat hangt af diverse factoren en persoonlijke voorkeuren. Heb je liever een standbag, of gebruik je altijd een trolley? Heb jij tijdens een golfronde veel opbergruimte nodig, of wil liever snel en soepel door de baan? Ook is voor veel golfers een 14-vaks stok verdeling een belangrijk punt. Kortom, de beste waterdichte golftas is voor iedere golfer anders.

Stuk voor stuk kwaliteit

Golfmerken zijn constant aan het innoveren en elk jaar worden er weer verbeterde versies uitgebracht. Deze tassen zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit met per merk kenmerkende designs. Daarom zijn waterdichte tassen ook prima te gebruik als “niet waterdichte” golftas. Wij hebben er een aantal toppers voor je geselecteerd:

De Big Max Aqua Silencio 3 met 14 vaks stille stokverdeling.

De Big Max Aqua Silencio 3 cartbag heeft een top die bij vele geliefd is en dat is niet voor niets.

De top is zo ontwikkeld dat iedere club een eigen vak heeft en ook niet meer kan rammelen. De Aqua Silencio doet zijn naam eer aan. Niet meer dan gerammel dus als je je tas draagt of je met je trolley rijdt. En niet onbelangrijk, je stokken zijn beschermt tegen beschadigen.

De nieuwe Silencio 3 heeft een fris, modern en sportief design.

Lees meer over de Big Max Aqua Silencio 3 cartbag

 

De lichte Mizuno BR DRI standbag

De Mizuno BR DR1 standbag is volledig waterdicht met naadloze materialen. Slecht bij het slechtste golfweer blijven je golfspullen door. De BR DR1 is zeer mobiel en erg licht. Daarom een fijne tas, wanneer er winterregels gelden.

De divider verdeeld de stokken in vier vakken over de hele lengte. Daarnaast heeft de BR DRI zes opbergvakken. Het heeft een afneembare dubbele schouderband die zeer comfortabel is.

Tot slot is de Mizuno BR-DR1 Stand Bag voorzien van een regenkap, een handvat en een parapluhouder

Lees meer over de Mizuno BR DRI standbag

 

De stoere Cobra Ultra Dry cartbag

De Cobra Ultradry Pro Cartbag is perfect voor alle weersomstandigheden.

De 15-way top met een externe putter wordt gecombineerd met een autogordel die toegang geeft tot elk vak terwijl de tas op een trolley of buggy zit. De Ultradry Pro is waterdicht, super licht en heeft voldoende opbergruimte voor o.a. kleding.

De tas heeft een ingebouwde “pass-thru” zodat de golftas eenvoudig aan een golfkar te bevestigen is.

Lees meer over de Cobra Ultra Dry cartbag

 

De vernieuwde Callaway Fairway 14 hyper dry standbag

De Callaway Fairway 14 Hyper Dry standbag voldoet aan alle eisen en wensen voor golfers die op zoek zijn naar een lichtgewicht, waterdichte standbag.

Hij weegt slechts 2.7 kg en deze in 2022 uitgebrachte tas past ook nog eens goed op uw golfkar indien gewenst!

Lees meer over de Callaway Fairway 14 hyper dry standbag

 

Wil je meer weten over de golftassen of ben je opzoek naar een specifieke waterdichte tas?

Meer informatie: www.golftaspro.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van Golf in de Regio.