Klant ervaringen – EziGolf Tourer
Aangeboden door EziGolf

Hoe ervaren klanten de EziGolf Tourer?

 

Kees: “Nooit meer bellen voor een buggy”
Als het goed weer is kijken mijn vrouw en ik waar we kunnen golfen en we gaan weg. We hoeven niet meer te bellen of er een Handicart beschikbaar is. De Tourer past in de auto zodat ik de Tourer makkelijk kan meenemen.

Rob: “Ik maak zelf reclame”
Ik ben zo blij dat ik weer kan golfen door de Tourer.
Ik wordt regelmatig aangesproken op de baan waar ik de Tourer vandaan heb. Ik heb daarom tegenwoordig een reclamefolder van de Tourer bij me om uit te delen aan geïnteresseerde.

Annie:Meer lucht tijdens het golfen”
Ik heb COPD en kan de baan niet lopen, de Tourer is een ideale oplossing. Ik heb veel beter contact met de medespelers. Ik ben er super blij mee.

Ed: “Onwijs blij mee”
Een buitengewone innovatie ben er onwijs blij mee. De Tourer is ook perfect als je alleen speelt. Ik neem de Tourer altijd in de auto mee en heb deze even snel in mijn auto als iemand met een trolley.

Klant ervaringen - Ezigolf TourerCharles: “Voor m’n 80ste verjaardag”
Ik heb, voor mijn 80ste verjaardag, een EziGolf Tourer van m’n kinderen gekregen. Ik heb direct m’n trolley weggegeven en ga nu alleen nog maar met de Tourer de baan in. Ik voel me veilig op de Tourer, door de grote draaicirkel kun je er niet vanaf vallen en de baan beschadigd niet.

Jeroen: “Veel meer vrijheid”
Wat een fijn apparaat. Veel meer plezier en vrijheid nu ik de EziGolf gebruik. Ik steel de show het gaat niet meer over m’n beperking maar het gaat over de hippe Tourer.

Meer referentie en foto’s www.ezigolf.nl/referenties

Retour zonder gedoe!
Omdat we van mening zijn dat je op de Tourer moet rijden om te ervaren of deze geschikt is voor jouw. Je krijgt 14 dagen om je nieuwe Tourer goed te leren kennen. Ga met vrienden golfen, neem de Tourer mee in de auto en ervaar het gemak. Ben je binnen 14 dagen niet overtuigd, dan kun je de Tourer gewoon terugbrengen.

 

Meer informatie: www.ezigolf.nl/de-tourer

Dit artikel is een ingezonden bericht. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van Golf in de Regio.