De Woeste Kop

De Woeste Kop ligt in natuurgebied de Smitsschorre aan de rand van Axel in Zeeuws-Vlaanderen. De 18 holes baan met A-status is aangelegd tussen kreken en bossen, grenzend aan typisch Zeeuwse polders met dijken en populieren. De watertoren van Axel is gesitueerd aan een van de holes. De toren is met zijn hoogte van 60,60 m een niet te missen herkenningspunt.

De Woeste Kop

De Woeste Kop is een parkachtige baan met A-status. De 18 holes zijn uitdagend en gevarieerd, met soms smalle fairways en strategisch geplaatste bunkers. Waterpartijen en dog legs zorgen voor een extra moeilijkheidsgraad.

Behalve bij sneeuw en vorst kan er in principe het gehele jaar door op de zomergreens worden gespeeld. De fairways, greens en bunkers worden uitstekend onderhouden. De hoofdgreenkeeper van De Woeste Kop is in 2017 uitgeroepen tot ‘Greenkeeper of the Year’.

De Woeste Kop beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten.

GEO-certificaat

Het GEO-certificaat is een internationaal keurmerk dat staat voor verantwoord en milieuvriendelijk beheer van de golfbaan. De Woeste Kop heeft in mei 2020 dit certificaat behaald. Duurzaam golfbaanbeheer is inmiddels noodzaak geworden en steeds minder vrijblijvend.

In het clubhuis is Restaurant De TopZ gevestigd waar iedereen van harte welkom is voor een hapje en een drankje.

Contact De Woeste Kop

Justaasweg 4
4571 NB Axel

⇒ Telefoon: 0115 564 467
⇒ Email: info@dewoestekop.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….