Golf & Country Club Hoenshuis

Golf & Country Club Hoenshuis ligt aan de rand van het Limburgse Heuvelland te Voerendaal. Golf & Country Club Hoenshuis kunnen leden en gastspelers golfen op een van de mooiste golfbanen van Zuid-Nederland.

Golf & Country Club Hoenshuis

Zacht glooiende fairways, mooie bomen, vijvers en beken, goed beschermde greens èn de baanlengte – 6.304m van de back tees – zorgen voor een uitdagende indeling van de holes. Deze vragen veelal om ‘course management’, getuige ook de Slope en Course Ratings van de baan. En op de tee van de geroemde én gevreesde ‘18e van Hoenshuis’ blijkt uit welk hout men echt is gesneden!

Het onderhoud van tees, fairways en greens gebeurt volgens hoge kwaliteitsstandaarden en in een visie om de impact op het milieu te minimaliseren. De baan is het gehele jaar open met zomergreens.

Ook gewaardeerd zijn de GolfShop en de uitgebreide oefenfaciliteiten van de Hoenshuis Golf Academy, met 3 putting greens, een overdekte en verlichte Driving Range en een 5 holes Pitch & Putt Course.

Het stijlvolle Clubhouse in de eeuwenoude carré-hoeve verwelkomt spelers na een ronde in een gezellige bar en restaurant, met een prachtig terras.

Gastspelers zijn van harte welkom bij Golf & Country Club Hoenshuis !

Contact Golf & Country Club Hoenshuis

Hoensweg 17
6367 GN Voerendaal

⇒ Telefoon: 045 575 3300
⇒ Email: : info@hoenshuis.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….