Golfbaan Het Rijk van Margraten

Golfbaan Het Rijk van Margraten in het Limburgse Cadier en Keer geniet u van de schitterende omgeving!

Golfbaan Het Rijk van Margraten

Speel Short Golf op Het Rijk van Margraten. Short Golf is een leuke activiteit die op Het Rijk van Margraten gespeeld kan worden op een prachtige 9-holes Par 3 baan. Door de “kleine” afstanden, tussen 50 en 80 meter, is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau. Of u nu nog nooit gegolfd heeft of een gevorderde golfer bent en het korte spel wilt oefenen: u bent van harte welkom!

Iedereen kan Short Golf spelen, dus kom zoals u bent. Zorg wel voor sportschoenen en kleding waarin u zich lekker kunt bewegen.

Ballen en clubs mag u van Het Rijk van Margraten lenen en een korte instructie is in de prijs inbegrepen. U kunt alleen komen, met uw partner of met een groep familie, vrienden of collega’s. Er zijn diverse leuke arrangementen bij Het Rijk van Margraten.

Op Het Rijk Golfbanen geniet u van het beste dat golf te bieden heeft.

Golfbanen

Onze vier prachtige golfbanen Het Rijk van Nijmegen, Het Rijk van Nunspeet, Het Rijk van Margraten en Het Rijk van Sybrook hebben ieder een heel eigen identiteit, maar delen de kernwaarden.

Het Rijk Golfbanen staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Welke locatie u ook bezoekt, u geniet van een schitterende omgeving, een uitdagende golfbaan en een ongedwongen sfeer.

Contact Golfbaan Het Rijk van Margraten

Bemelerweg 99
6267 AL Cadier en Keer

⇒ Telefoon: 043 356 9999

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….