Golfbaan Het Woold Asten

Golfbaan Het Woold Asten ligt in de rustige omgeving van Asten-Heusden. Het golfcomplex bestaat uit twee banen. Een volwaardige 18-holes championship course ‘De Vier Eijckenbaan’ en een uitdagende 9-holes PAR3 baan, De Gezandebaan.

Golfbaan Het Woold Asten

Baanarchitect Han Wessels heeft met de Vier Eijckenbaan een uitdagende golfbaan gecreëerd voor beginnende golfers maar ook voor gevorderden en scratch spelers. De baan bestaat uit vier afwisselende zones. Zo is er een boszone, een waterzone, een heidezone en een natuurzone. In beide negen holes lussen op de Vier Eijckenbaan worden alle zones doorlopen.

Golfbaan het Woold voert de slogan ‘natuurlijk golfen’ en dat is te merken voor de spelers. De baancommissie voert een intensief beheer over de baan en poogt daarbij het oorspronkelijke natuurlandschap zoveel mogelijk te herstellen. En dat is te zien.

Er bestaan diverse mogelijkheden om als gast te spelen op de Vier Eijckenbaan (18 holes PAR-72) of de Gezandebaan (9 holes PAR-27).

Heeft u nog geen of weinig ervaring met golf en wilt graag kennismaken met de sport? Dan bent u op golfbaan Het Wood aan het juiste adres!

Maak van uw golfdag de leukste dag van het jaar bij Golfbaan Het Woold.

Contact Golfbaan Het Woold Asten

Gezandebaan 46a
5725 TN Heusden Gem Asten

⇒ Telefoon: 0493 560 462

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….