Golfbaan Kralingen

Golfbaan Kralingen in een bijzonder stukje natuur aan de rand van het Kralingse Bos, binnen de stadsgrenzen van Rotterdam.

Golfbaan Kralingen heeft de kortste baan met A-status in Nederland. Het is niet de makkelijkste golfbaan! De smalle fairways en het vele water zijn een uitdaging voor elke golfer.

Golfbaan Kralingen

Alle golfers met handicap-registratie – jong en oud – zijn welkom op één van de oudste 9-holes en dé laagst gelegen golfbaan van Europa.

De baan is goed bereikbaar met genoeg parkeerplek. Er zijn aantrekkelijke mogelijkheden om golfles te nemen en er zijn prima oefenfaciliteiten. Het clubhuis – een monument – heeft een goed restaurant met een gezellig terras voor een hapje en een drankje na het golfen.

Reserveer bij Golfbaan Kralingen

Voor het spelen van 9 of 18 holes is een starttijd vereist. Jaarkaarthouders boeken via E-golf4U, alle overige gasten via “reserveer starttijd’.

Kijk voordat je wilt gaan spelen bij baanstatus of de baan open is en of trolleys zijn toegestaan, of alleen draagtassen. Dat kan vooral in de winter per dag verschillen.

Contact Golfbaan Kralingen

Kralingseweg 200
3062 CG Rotterdam

⇒ Telefoon: 010 – 45 22 475
⇒ Email: info@golfbaankralingen.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….