Golfbaan Zuid-Drenthe

Golfbaan Zuid-Drenthe is de best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland.

Golfbaan Zuid-Drenthe

De Golfbaan Zuid-Drenthe wordt getypeerd als een Inland Links Course en gezien als een van de meest uitdagende golfbanen van Drenthe. Naast een 9 holes Championship Course beschikt het resort over een prachtige Par 3 baan, mooie chipping- en puttinggreens en een verlichte driving range.

Golfbaan Zuid-Drenthe maakt deel uit van Wellness Hotel & Golf Resort Zuid-Drenthe en is gelegen in een rijke, natuurlijke omgeving van het Amsterdamsche Veld, aan het rustieke Dommerskanaal, aan de rand van het natuurgebied Bargerveen (gemeente Emmen), binnen het grensoverschrijdende Naturpark Bourtanger Moor.

De 9 holes golfbaan grenst direct aan het bijbehorende Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe.

De variatie in holes is zo breed dat er telkens een nieuwe uitdaging wordt gecreëerd. De golfbaan typeert zich door rust, ruimte, natuurlijkheid en een centrale ligging. Spelers worden gastvrij ontvangen en er wordt gedurende het jaar zo lang mogelijk op zomergreens gespeeld. De golfbaan profileert zich als een natuurlijke, rustig gelegen baan, die het hele jaar door bespeelbaar is voor jong en oud, beginner of professional.

Golfbaan Zuid-Drenthe, lekker golfen in Drenthe!

Contact Golfbaan Zuid-Drenthe

Amsterdamscheveldlaan 9
7887 TK Erica

⇒ Telefoon: 0591 324 466
⇒ golf@zuiddrenthe.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….