Golfclub De Hildenberg

De Hildenberg is een 9-holes golfbaan in Appelscha. De golfbaan in Appelscha ligt aan de rand van natuurgebied het Drents-Friese Wold, op Buitenplaats de Hildenberg.

Golfclub De Hildenberg

Golfpark De Hildenberg kent aantrekkelijke hoogteverschillen, uitdagende waterpartijen, bunkers en duinachtige zandverstuivingen. Een verrassing voor menig bezoekende golfer!

De golfbaan is uitgegroeid tot een volwaardige 9-holes wedstrijdbaan. Golfbaanarchitect Alan Rijks heeft een goede aansluiting gecreëerd op de natuurlijke omgeving en de bestaande baan. De golfbaan beschikt over uitstekende oefenfaciliteiten, waaronder een ruime, overdekte driving range, diverse chip- en putgebieden en 3 serieuze oefenholes.

Voor zowel de beginnende als de ervaren golfer biedt Golfpark De Hildenberg een fraaie uitdaging!

Gasten zijn van harte welkom op Golfpark De Hildenberg.

Er wordt geadviseerd om vooraf een starttijd te reserveren, maar spontaan langskomen kan uiteraard ook. Meestal is het mogelijk om binnen een half uur te kunnen starten!

Grand Café De Hildenberg ligt op het terrein van Buitenplaats De Hildenberg. Dit vakantiepark staat bekend om haar prachtige locatie met uitdagende golfbaan. Op het terras van ons restaurant is het in de zon heerlijk vertoeven, met een drankje en een (borrelhapje) of voor lunch en diner.

Kom gezellig langs en geniet van het uitzicht en ervaar Grand Café De Hildenberg!

Contact Golfclub De Hildenberg

Gruun 3
8426 NA Appelscha

⇒ Telefoon: 06 57848818
⇒ Email: info@golfparkdehildenberg.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….