Golfclub Havelte

Golfclub Havelte heeft een vernieuwde baan, na een grondige renovatie in 2020! Deze prachtige Drentsche golfbaan is verlengd naar een PAR 73 baan met andere uitdagingen op diverse holes en mét afstandmarkers op de teeboxen. Vooruitlopend op alle andere en als eerste golfbaan in Nederland, zijn wij gecertificeerd door de NGF op basis van afstandmarkers!

Kijk op www.golfclubhavelte.nl voor meer info.

Golfclub Havelte

In Zuidwest Drenthe nabij Meppel en Steenwijk, tussen de dorpskernen Havelte en Uffelte, grenzend aan het natuurgebied Het Uffelterzand, ligt de mooie 18-holes golfbaan van Golfclub Havelte. Een baan met A-status, opgericht in augustus 1986. De baan is een ontwerp van golfbaanarchitect Hans Herzberger in samenwerking met Donald Steel.

“Optimaal golfplezier en een onvergetelijke beleving.”

Ruim zevenhonderd leden en veel gastspelers maken gebruik van de prachtige golfbaan. De eerste 9 holes zijn gesitueerd op een licht geaccidenteerd terrein dat een coulissenlandschappelijke uitstraling heeft, terwijl de tweede 9 holes een meer parkachtig karakter hebben. Enkele waterpartijen en oude bomen verhogen de moeilijkheidsgraad.

De drivingrange en pitching- en putting greens bevinden zich nabij het clubhuis.

Contact Golfclub Havelte

Kolonieweg 2
7971 RA Havelte
⇒ Telefoon: 0521-342200
⇒ Email: info@golfclubhavelte.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….