Golfclub Holthuizen

Golfclub Holthuizen, een fijne baan in de kop van Drenthe

Golfclub Holthuizen

Aan het Oosteinde 7A in Roden vind je de mooie en uitdagende 9 holes baan (met 18 verschillende afslagen) van Golfclub Holthuizen. De club beschikt naast de grote hoofdbaan over goede oefenfaciliteiten en een qualifying 9 holes par 3 baan. Dit laatste is vooral aantrekkelijk voor mensen met een drukke agenda (je speelt deze baan in ca. 1 uur). Maar ook voor beginners en voor geoefende golfers, die willen werken aan hun korte spel.

In het clubhuis bevindt zich De Brasserie, waar golfers voor en na hun ronde kunnen genieten van een hapje en een drankje of van een smakelijke lunch of diner. De Brasserie biedt samen met de golfclub regelmatig wisselende arrangementen aan, bijvoorbeeld een golfronde met een lunch of diner.

GEO gecertificeerde golfclub

De golfclub is volop in ontwikkeling, zowel wat optimalisering van de baan betreft als ten aanzien van de golfsport. Met oog op de klimaatverandering en duurzaam golfbaanbeheer zet de GEO gecertificeerde golfclub in op milieuvriendelijke onkruidbestrijding en waterbeheer. De natuur krijgt veel ruimte, en dat zie je terug in de verscheidenheid aan dieren en planten die je op en rondom de baan kunt vinden; reeën, eekhoorns, dassen, egels, diverse soorten vogels en heel bijzondere planten en bomen.

Ook ten aanzien van het golfen en de golflessen zijn er nieuwe ontwikkelingen. Samen met de NGF (Nederlandse Golf Federatie) zijn er diverse projecten opgezet om het golfen aantrekkelijker te maken voor zowel gevorderde golfers als nieuwelingen in de sport.

De golfbaan is bijzonder goed bereikbaar. Vanaf de stad Groningen rijd je er in een kwartiertje heen en er is een bushalte voor de deur! Ook aantrekkelijk voor de studenten van GSGV Pitch, die bij ons hun homecourse hebben.

Lijkt het je leuk om te leren golfen, of wil je gewoon een leuke baan spelen, kom dan eens kijken bij Golfclub Holthuizen aan het Oosteinde 7A in Roden.

Contact Golfclub Holthuizen

Golfclub Holthuizen
Oosteinde 7a
9301 ZP Roden

⇒ Telefoon: 050-5015103
⇒ info@golfclubholthuizen.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….