Golfclub Hoogland Amersfoort

Golfclub Hoogland Amersfoort is een golfclub in het buitengebied van Hoogland. Golfclub Hoogland Amersfoort is een 9 holesbaan, die in het prachtige Hooglandse landschap ligt. Bij Golfclub Hoogland Amersfoort zijn binnen- en buiten-oefenfaciliteiten.

Golfclub Hoogland Amersfoort

Geniet op een heerlijke dag op de golfbaan! Golfclub Hoogland Amersfoort is een 9 holes baan en heeft een A-status baan. De baan is uitdagend voor spelers met een lage en met een hoge handicap. Strategisch geplaatste waterpartijen maken course management noodzakelijk.

Naast de mooie 9 holes baan zijn er ook outdoor oefenfaciliteiten. Een deels overdekte driving range met 18 plaatsen, practicegreen, chippingarea en de oefenbunker maken het geheel compleet. Zo kunt u uw handicap verlagen door te oefenen op de punten waar u moeite mee heeft.

Weer of geen weer, u kunt altijd terecht bij Golfclub Hoogland Amersfoort. In de overdekte professionele trainingscenter. “Voor ieder wat wils”; dat is de indoor zes holes mini golfbaan van Golfclub Hoogland Amersfoort. Voor beginner, recreant, competitie speler en de gevorderde golfer. Ook voor een sportieve invulling van een evenement kunt u bij Golfclub Hoogland Amersfoort terecht.

Ook in het clubhuis en op het terras bent u van harte welkom voor een vers kopje koffie, een prima lunch, een culinair diner of een drankje na afloop van uw golfronde.

Graag tot ziens op Golfclub Hoogland Amersfoort! 

Contact Golfclub Hoogland Amersfoort

Bunschoterstraat 23
3828 NR Hoogland

⇒ Telefoon: 033 888 8475
⇒ Email: info@gcha.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….