Golfpark Almkreek

Golfpark Almkreek, gewoon gezellig!

Almkreek bestaat sinds 1995 en is door zijn bijzondere ligging, een park dat bij uitstek geschikt is om snel weg te zijn van ‘de drukte van alledag’. Het park is uniek gelegen in het Land van Heusden en Altena, midden in een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Holland op z’n mooist!

Golfpark Almkreek

De 2 golfbanen op het park hebben schitterende waterpartijen, verrassende hoogteverschillen, goed onderhouden fairways en prachtige greens. Daarnaast beschikt het park over uitgebreide, gratis oefenfaciliteiten en een Brasserie met groot zonnig terras, waar je de hele dag kunt genieten van een kopje koffie, vers bereide maaltijd of uitgebreide borrel.

Beginnende golfers

Voor de beginnende golfers is er een 9 holes PAR 3 baan, waarop zonder baanpermissie of officiële handicap gespeeld kan worden. Een rondje spelen op deze baan is een mooie manier om familie en vrienden vrijblijvend kennis te laten maken met het verslavende golfspel.

Er is ook een 14 holes PAR 3 | 4 baan. De beginnende golfer kan op deze baan leren golfen. Voor de gevorderde golfer is deze baan bij uitstek geschikt om het korte spel te verbeteren.

Gevorderde golfers

Voor de gevorderde golfers is er een 18-holes baan. Rustig gelegen en aangelegd in een polderlandschap waarin fauna en flora zich bijzonder goed ontwikkeld hebben. De schitterende waterpartijen maken deze goed onderhouden baan een uitdaging, voor zowel lage handicappers als minder geoefende spelers.

Contact Golfpark Almkreek

Hoekje 7B
4286 LN | ALMKERK

⇒ Telefoon: 0183 – 403 592
⇒ Email: info@golfpark-almkreek.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….