Golfpark de Turfvaert

Golfpark de Turfvaert een uitdagend voor alle golfers in Nederland! De prachtige baan in Rijsbergen is een unieke Linkscourse golfbaan.

Golfpark de Turfvaert

De Linkscourse is een type golfbaan waar in Nederland er maar een paar van zijn. De Golfbaan is gebaseerd op de strategieën en speelkarakteristieken van de beroemde, klassieke Britse golfbanen, natuurlijk ingebed in de omgeving. Weidse uitzichten, glooiende, harde fairways, verraderlijke rough, ruwe bunkers en mooie greens in Britse stijl zijn kenmerken van een Linkscourse.

Golfpark de Turfvaert ligt ook nog eens ver weg van de kust, in het binnenland en daarom is het een ‘Inland Linkscourse’.

Linkscourse

In de regel is ‘golfen op een Linkscourse’ net even anders dan op reguliere banen zoals een bos- of parkbaan. Golfen op een Linkscourse is de ultieme uitdaging voor de hardcore golfer. De Turfvaert is zo’n baan, met als pluspunt dat de baan vriendelijk is voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. De prachtig aangelegde 18 holes baan is ontworpen door Frank Pont, bekend van onder andere de Kennemer G&CC en Koninklijke Haagsche G&CC.

Golfpark de Turfvaert voor de beginnende golfer vriendelijk, en uitdagend voor de geoefende speler.

Contact Golfpark de Turfvaert

Zwart Moerken 12
4891 TK Rijsbergen

⇒ Telefoon: 076 – 596 83 54
⇒ Email: info@deturfvaert.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….