Golfpark Exloo

Golfen zonder GVB / HCP54 ook mogelijk.

Golfpark Exloo

Golfpark Exloo ligt in een mooi stukje Drenthe, tussen het natuurgebied de Zoersche Landen en De Hondsrug, op een steenworp afstand van Emmen en Borger. Een adembenemend mooi natuurgebied met de status van Unesco Global Geopark. De parkachtige golfbaan met mooie vergezichten, is gevarieerd in opzet en technisch aantrekkelijk voor golfers van elk spelniveau.

Naast de uitdagende 18-holesbaan zijn er uitstekende (oefen)faciliteiten, een gezellig restaurant en een golfschool waar u bij twee PGA-professionals terecht kunt voor privéles, groepslessen en baanlessen. In het clubhuis vindt u kleedkamers met douches, er is een kleine golfshop en u kunt een buggy, trolley en/of golfset huren.

Uniek aan het concept van Golfpark Exloo is, dat ook golfers zonder GVB/handicap 54 er kunnen spelen op de 9 holes Noord-lus. Enige golfervaring is wel gewenst. Golft u nog niet en wilt u kennismaken met de golfsport, dan kan gekozen worden voor een van onze golfclinics. U gaat oefenen op de driving range en putting green en ervaart hoe het is om enkele holes te spelen. Voor groepsuitjes verzorgen wij graag maatwerkarrangementen.

Uiteraard zijn ook wandelaars en fietsers welkom in ons restaurant De Zoersche Hof voor een drankje en een hapje op het zonovergoten terras. Ons credo is niet voor niets “Golfpark Exloo, waar Golf en Gezelligheid samenkomen!”.

Bezoek onze website voor meer informatie, onder andere over onze aantrekkelijke tarieven en greenfee-arrangementen.

Golfpark Exloo, waar Golf en Gezelligheid samenkomen !

Contact Golfpark Exloo

Valtherweg 27 b
7875 TA Exloo

⇒ Telefoon: 0591 769133
⇒ Email: secretariaat@golfparkexloo.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….