Wassenaarse Golf Groendael

Wassenaarse Golf Groendael is een schitterende negen holes golfbaan gelegen tussen Wassenaar en Den Haag.

Wassenaarse Golf Groendael

Groendael is  een golfbaan op een toplocatie; bijna binnenstedelijk maar ook omgeven door prachtige natuur en duinlandschap waarbij waterpartijen en helmgras de baan domineren.

De baan heeft een par 35 met twee par drieën en één par 5. De uitdagende par 5 is, gemeten vanaf de gele tee, maar liefst 500 meter en vindt zijn baan tussen grote bunkerpartijen en verschillende vijvers door, naar één van de grootste greens van de baan (850 m2). De geonduleerde green heeft een lengte van bijna 50 meter.

De greens zijn verrassend snel. Een stimp van 10 tot 12 is eerder een regel dan een uitzondering.

Speelgerechtigden op Groendael kunnen vrij gebruik maken van de baan en de vele faciliteiten. Er zijn maandelijks wedstrijden voor beginnende en gevorderde leden en er vinden regelmatig andere activiteiten plaats.

Driving Range

Golfpark Groendael heeft een unieke driving range waarbij u afslaat vanuit een overdekte ruimte over een fraaie waterpartij. Hierbij wordt gebruik gemaakt van floaters/floating balls (drijvende ballen). Voor de echte longhitters is het een uitdaging om de overkant van het water te bereiken

Contact Wassenaarse Golf Groendael

Groenendaal 3
2244 BK Wassenaar

⇒ Telefoon: 070 314 4000
⇒ Email: info@wassenaarsegolf.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….