Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem bestaat sinds 1956. De baan staat bekend om zijn mooie geaccidenteerde baan, sportiviteit en gastvrijheid.  Naast de uitdagende baan en uitstekende oefenfaciliteiten bied de Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem een fijne gemoedelijke sfeer van een echte ledenclub. Gastspelers zijn ook welkom!

Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

‘Wittem’ is een golfbaan met een unieke ligging. De baan – de hoogste van Nederland en GEO-Gecertificeerd – ligt te midden van een uitgestrekt natuurgebied en is een oase van rust. De eerste 9 holes liggen in een bosrijke omgeving terwijl de tweede 9 zich uitstrekken over het glooiende landschap en prachtige vergezichten bieden.

De 18 holes golfbaan is uniek zowel landschappelijk als speltechnisch. De eerste negen holes zijn gelegen in een bosrijke omgeving, met een mooie waterpartij op de par 3 derde hole. De tweede negen holes strekken zich uit over het glooiende heuvellandschap van Zuid Limburg met veel hoogteverschillen, schitterende vergezichten en twee uitdagende waterpartijen.

De baan is een uitdaging voor golfers van alle speelsterktes. De eind 2018 afgeronde renovatie van de baan bevestigt de positie van Wittem als echte klassieker in het Nederlandse golflandschap.

Golfen in het glooiend heuvelland, genieten van rust en ruimte.

Contact Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

Aubelsweg 1
6281 PC Gulpen-Wittem

⇒ Telefoon: 043 455 1254
⇒ Email: secretariaat@zlgolf.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….